lauantai 13. elokuuta 2011

Onnea matkaan Eetu, Leevi, Kalle, Pihka ja Sira!

7 viikkoa tuli täyteen tällä viikolla ja pentuja on päässyt nyt muuttamaan omiin koteihinsa kauan kaivattuina :) Onnea kaikille uusille 'omille ihmisille' ja pienille tassuille elon polulla. Kuulumiset ovat olleet varsin samankaltaisia, aluksi ihmetellään, jätetään pari ateriaa välistä, hädät on tehty paperille, kodin tavat alkaneet tulla tutuiksi ja pian on taas täysi vauhti päällä. Näin se alkaa :)

Kotona on vietetty hurlumhei viikkoa, pentujen luovutusten ohessa Linnean Ruuti sai viiltohaavan tassuunsa ja joutui potilaaksi ja remmilenkeille lähiviikoiksi. 'Vanha' kunnon Lätty tuli kesken pentujen luovutusta hieman yllättäen kotiin, sen 'työ'tehtävä on nyt täytetty :) Ida pudottaa turkkiaan roppakaupalla ja Rio sai Lätystä fillarointikamun. Saa nähdä miten tämä kuvio asettuu...

Pennuista punainen ja oranssi narttupentu etsivät vielä omia koteja viime hetken säätöjen jälkeen. Molemmat pennut terveeksi tutkittu. Lisätietoja pentuinfo sivulta ja rotujärjestön pentuvälityksestä. Tervetuloa tutustumaan... :)

Ei kommentteja: